Monday, October 20, 2008

Kodu vähe ilusamaks 1.osa / My home a little bit better 1.part

See segadusehunnik on minu elutuba ja söögituba. Laste mänguruum ja õhtune telku vaatamise tuba. Ja see aknaalune tugitoolistunud aiatool on minu kudumise koht.
Ühinen siin nüüd Kodu kauniks projektiga. Pisut hilinenult, a mis siis. Meie kodu on segamini praegu. 
This horrible disorder is our most important room in the house. In evening we watch TV , children's playplace and on this  chair by the window I knitting once in a while.
I must clean up this place now. And I do this on my way. "kodu kauniks"
This is a same projekt in one estonian handicraft phorum.
Ülemisel fotol on parem nurk ja alumisel vasakule poole jääv nurk. Joonistasin selle Painti programmiga. Sobilik programm igasugu plaanide tegemiseks.
And here are a plan how I will make curtains to this room. 
Oli küll plaanis, et jõuame see suvi selles toas remondi ära teha aga jäi tegemata. Aeg kadus kuskile mujale ära. Tuleb siis uued kardinad vana moega tuppa teha. Kuna kõrvuti on suur aken ja väiksem aken, teen kardina justkui ühele aknale. Akende vahelisse nurka tuleb kunagi, pärast seinte remonti muidugi, teleka ja raamatute jmt. jaoks riiul.
Seinad tulevad sellised nagu järgmisel fotol: peitsitud palk.
Maybe the next summer we will can to do makeover in this room. The walls will be look alike on the next photo. And to the corner between the two windows we will plan rack for books.
Õhemate kardinate riie on selline ja nad on praeguseks kuupäevaks juba valmis kah ja ilusasti aknal ees.
The flimsy curtains are ready. I used this green material for these curtains. Very nice, I think.
Kuidas ma neid külgkardinaid täpselt teen, pole veel 100% otsustatud. Materjalide värvid on valgest kuni linaseni. St. et materjalid on valitud aga välja lõigata ja kokku õmmelda veel ei julge. Idee veel toorevõitu.
How I will make the others curtains, I'm not desided yet.  I have fabrics allready. Fabrics colours are white and flax.




No comments: