Thursday, January 13, 2011

Mänguvaibad


Lõpetasin just kaks lastele mõeldud väikest vaibakest "Maa" ja " Meri". Ülinaivistlikus stiilis. Aga päris lahedad on, mängulised. Maja ja laev on küll natuke LIIGA lopergused aga NIII naivistliku stiili koha pealt ehk andeks antav ja isegi sobiv.



Kui vaibad ühe toa erinevatesse nurkadesse panna, saab neid mängudes ära kasutada. miks mitte.



Järgmiseks võtsin käsile ruudulise pinna aga lihttelgedel ei jää tulemus nii ideaalne. Iseasi kui kasutaks mingit väga-väga pehmet materjali. Ja väga-väga kontrastvärvides. Katsetamine on põnev.

5 comments:

mammutriinu said...

Väga lahedad ja lapsesõbralikud vaibakesed, iseasi, kui "vaibasõbralikud" on kasutajad :) Isiklik kogemus on selline: kinkisin sõbrannale kirju köögivaiba, mis ta 3-aastastele kaksikutele väga meeldis. Ühel päeval, kui ta elutoas rahulikult tööd tegi ja kahtlane vaikus (mis teadupärast tähendab, et midagi on teoksil) juba tähelepanu äratas, nägi ta kööki minnes, kuidas lapsed teine-teisest otsast võidu vaipa üles harutasid:D Võib-olla oli ka tegija viga, et kude ei olnud piisavalt tugevalt kinni löödud, aga tillukesed sõrmekesed on ka paljuks suutelised :)

isehakanud lillekasvataja said...

Eks nad uurisid, võib-olla tulevased kangakudujad.
Huvitav, kuidas nad üldse said? Tugevad näpud.

mammutriinu said...

Kui kududa trikotaažist ja risttoimset, siis jäävad ju ikka mustrisse sellised pikemad ja venivad koejooksud, kuhu on hea väikest näppu taha haakida :)

isehakanud lillekasvataja said...

Aaaa, no sellega peab edaspidi arvestama! Aitähh hea nõuande eest!
No mina igast asja ei saagi kududa, mul lihtteljed

ojake said...

Armsad vaibakesed!