Tuesday, November 16, 2010

Tähtsamad faktid


Sain oma nukud valmis. Mulle nad täitsa meeldivad, sümpaatsed sellised:



Kuna mul on praegu peale selle blogi veel ka koduleht ja piltide üles laadimist palju, siis ajuti kipub ununema, et kuhu ma mida juba laadinud olen. Aga siia blogisse peab arhiivi mõttes ikka kõik ilusasti kirja panema. Kodulehelt või Facebook-ist kustutan ma nad ju mingi hetk jälle ära.
Täiesti valmis ja pildistatud on ka hullu lapitöö stiilis käsitöötarvikute kohvrike:


Endale raskelt hakkas meeldima. Tegin talle luku külge ka eripeene ripatsi.


Sihukesega, ausõna, võiks vabalt teatrisse minna! Sätendab aga on soliidne. Ma siin mõtlengi praegu, et samu kangaid ja tikandeid kasutades võiks veel midagi tarvilikku disainida. Kogemata kukkus väga ilus kombinatsioon välja.
Aga niikaua kuni aju ragiseb tolle idee kallal, õmblen nüüd tegelustekki eriti targale beebile.


Seal pole mingeid lilli ega putukaid, hoopis puha matemaatika ja õigekiri, geomeetria ja liikluskorraldus. Teaduslik-tehniline.

4 comments:

KK said...

Väga armsad nukud!

Kadri Kivistik said...

Nukud on tõeliselt sümpaatsed :) Sellised oma iseloomuga kohe.

Köögikata said...

Jah, nukud on armsad ja kotike ja...hea meelega teeks omalegi sellise kotikese, aga ma kardan, et mul jääb oskustest ja kogemustest kõvasti vajaka.
Muide, need kangatükid, millesse kadakamarjad pakkisin, mõtlesin, kõlbavad ehk nukunahaks vms. Ja see kokkukortsitud volangijupp kukkus ka kapist välja, laste kunagi poolikuks jäänud Barbie kleit. Leiab ehk teie oma juures rakendust. ;o)

Ise Hakanud Lillekasvataja said...

no ma vaatan siis ...
Aitehh kiitmast! Tore kohe!