Tuesday, November 30, 2010

3 fotot


No niipalju ma kriban küll, et kui ma algul seda esimesel fotol olevat vaipa kuduma hakkasin, mulle see muster ei istunud üldse. Tundus aja ja materjali raiskamine lausa. Aga kui juba nii 20 - 30 cm oli kootud ja otsake tema tõelisest palest hakkas aimu andma, üllatusin isegi. Hea jooksuga vaip mu meelest, kui võib nii öelda. Ma arvan, et selle peal on kohe eriliselt hea astuda.
Ma olen üks suur kaltsuvaipade fänn. No ma ei tea miks aga nad on mulle alati meeldinud. Nohh, et inimesel peab olema palju kingi, natuke huvitavat keraamikat ja kui kingi parasjagu jalas pole, peab ilus vaip olema.
Ise topin taolisi vaipu igale poole. Põrandale loomulikult, seintele, diivanite katteiks (hea tugev kate ju!) ja igale poole mujale kah



3 comments:

tegelinski said...

Nii ilus vaip ja ilusad värvid! Mulle ka kaltsuvaibad väga-väga meeldivad, ainult selle vahega, et ma ise neid ei tee....

Ise Hakanud Lillekasvataja said...

A ma varem ka ei teinud. Ostsin neid kokku. Ja enamik on neist alles. Välja arvatud üks, mille ostsin Türi LILLelaadalt, oli hästi ilus aga natuke liiga kallis. Isegi tänapäeval oleks kallivõitu. Tahtsin hinda alla kaubelda, no laat ikkagi. Aga mutt vahtis mind nii tigedalt ja urises, et alla ei anna. Ok, ilus vaip, maksin siis tema nõutud hinna.
Vot see kuri nägu on siiamaani meeles. Ja ainus vaip, millel lõimelõngad katki on järjekindlalt läinud. (eks ma üritasin teda parandada ka)Tigeda inimese tehtud, sellepärast.
Siit moraal: käsitööd osta vaid heatujulise tegija käest. Püsib kaua ja kui lähebki katki, annab parandada.
:)

Nodsu said...

Hästi vinged vaibad, see esimene meeldib veel eriti! Kaltsuvaibad on hästi lahedad asjad, teevad kodu õdusaks mu meelest :). Vahva, et Sul on selline isetegemise võimalus!