Friday, March 13, 2009

Naistepäevavahetus 2. osa

Siin siis minu tehtud pakk Tiinale. 
Kuna aega nappis, kogu aeg oli keegi haige ja muud tööd kippusid ka kuhjuma (kus on, sinna tuleb, nagu öeldakse) jäin oma tegemistega jänni ja algse idee vahetasin muu vastu. Nimelt kõikse aeg ma ju juurdlesin selle üle, et mis siis täpselt pakki panna. Aga tänu viirustele, mis mind ja mu peret ründasid, jooksis juhe kokku ja meeles oli vaid üks asi: et Tiina ei kujuta ette, et mida peale hakata vilditud kotiga. Olen ta'ga 100% nõus, mina ka ei tea kuhu sellisega minema peaks? 












Aga need mõtted mind kummitasid ja ma mõtlesin, et kui pole kott aga on korv? Ja kui pole vildist vaid on lapitehnikas? Ja kui pole tänavale minekuks vaid on kodune poolelioleva kudumistöö ja lõngakerade hoidmiseks? Et kas siis sobiks? 
Värvid valisin siis tellimuse järgi. Tiinale meeldivad sügisvärvid. Ka kaks kera lõnga sai nendes värvides soetatud. Lõnga ostmine on natuke keeruline mu meelest. Ei tea ju, et kui palju on paras hulk? Et sellest lõngast ikka miskit saaks ka. Aga äkki sobib kinnastele karvaseks mustriks randmele? Ehh?
Noh ja komminööpe ka ja ilusasti kõik roosidega paberisse, et oleks ikka ilus.

1 comment:

Ussicke said...

Jummel, kui peen töö - nii praktiline korv, sahtlite ja pika sangaga :)