Wednesday, January 30, 2008

Kevadine... / Springly...

Me teeme praegu mütsi. Kevadist lilledega aga sooja, et kõrvad ei jääks haigeks. Ma arvan, et teen neid kohe mitu. Ja kingin oma sugulastele. Siis hea vaadata. Ilus. Isegi väga ilus. Imeilus. Ihhiii.
We making hat. A springly hat with flowers and warm, becouse healthies ears are important! I think I will make such a hats many many. And I will give these hats to my relatives. It is gone be nice. Very beautiful! Wonderful!

Monday, January 28, 2008

Üks vana lohemadu / One old dragon

Umbes aasta aega tagasi valmistasin abikaasa kaasabil sellise lohemao:Ta on nagu pehme mööbel, poroloon vooderdusega ja rattad all.
A year ago I and my husband did make a dragon for our daughter. This dragon like a soft furniture. Made from ..(poroloon _I do`nt know the right word).. and with wheels.
Praegu on tüdruk 1 aasta ja 9 kuud vana ja ta toob lohemao meeleldi nurgast välja ja sõidab temaga ringi. Tollal oli ta selleks ikka liiga väike veel.
Now our daughter is one year and nine months old and she playing gladly with dragon.

Saturday, January 26, 2008

Üks tööpäev / One quilting day

Kui aega ei anta siis tuleb seda võtta!
Sättisin oma jõmmid ümber laua (no küll on hea, et meil selline suur laud on!) ja tarisin oma pooliku kardinatöö kotist välja. Ja ennäe imet! ma saingi õmmelda. Ise ka ei usu aga päris hulka õmblemist sai tehtud.
I don`t have any time - I take it!
I settle my little kids around the table. I`m so lucky, because I have such a big table! And they were so nice and let me quilting almost all the day!

Jätkasin oma kardinatööd. Pole sellist lapitööd varem harrastanud kus ka augud ja pitsid mängus, seetõttu kulub palju aega katsetamiste ja kavandamiste peale.





I carry on my curtains-quilt. I never before guilt such of style guilt like this. With lace.
Because I need a lot of time for planing.

Friday, January 25, 2008

Ei ole aega / I do`nt have free time

Ema kinkis mulle sellise kena karbi jõuludeks. Sinna sisse pakkisin oma pooliku kardinatöö. Siis hea võtta kui väheke aega antakse. Ülejäänud poolikud tööd pakkisin üldse ära. Siis on majas vähem segadust.
This nice box give to me my mom by Christmas gift. I pack my curtains-quilt in here, because I do`nt have enough free time for my job now.


Miks mul aega pole? Why I do`nt have free time?

Tuesday, January 15, 2008

For Doni and Netty and others...

... who can read my English, hihii (smile)
I am sorry, my English is not good, but I will try speak and write better.
I find out what cogwheels these are. Surprise! Those cogwheels are subject to old quilting framework. Maybe I can introduce the all frame after a while.

Veel fliisist / More about fleece

Minu kott-loomad.
Ehk pidzaama-jänesed.

Jänese kõht on nagu kott, käib lukuga kinni. Päevasel ajal saab jänese sisse pidzaama panna, öösel on hea jänkut kaissu võtta.
Mõtlesin, et võib-olla panen ühe neist jänestest 29.01.08 oksjonile.
Aga võib-olla panen midagi muud. Ei ole veel kindel.
Jänese kõrvad on 28 cm pikad. Ja varvastest pealaeni on pikkust45 cm.



Bag-toys for pyjamas.
On day-time this rabbit is bag for pyjamas and on the night it may be hug-bunny.
Maybe I put one of them to the auction on 29.01.08