Monday, December 1, 2008

Jõulukaardid / Picture Cards for Christmas


Saingi valmis! Oli tore tegemine. Polegi varem nii pisikesi "lapitekke" teinud. Idee sain Sutsukese blogist. (link blogisse) Mul es' olnud papitükka kodus, sestap disainisin Sutsukese idee ümber ja minu postkaardid on 100 % pestavad. Masinaga kasvõi kui soovi peaks olema. :)  Kaart on kahepoolne, käib kinni nööbikese ja paelast aasaga. Kaardi sees on tasku. Eks sinna saab igasugu kingikraami toppida. Juveele, autode võtmeid (:) ), raha, kingikaarte või siis lihtsalt jõulukaardike koos pisikese shokolaadiga.
Siinkohal pean kiitma meite lapiklubi. Olgugi, et ta on alles suht noor ettevõtmine ja meid pole veel ka eriti massiliselt palju, olen ma lapiklubi vahendusel siiski juba nii mõnegi hea idee saanud ja ka portsu särtsu juurde oma lapitegemistesse. Jääb üle vaid loota, et see netiklubi on kasulik/asjalik ka teistele seal osalejatele. I made some Christmas cards like little quilts. Was fun! I haven't ever tried doing such little quilts like those cards. I got the idea from Sutsuke's blog
The card has two sides and inside this card is little pocket. You may put your present in to this pocket: money, jewels, car keys or just little card with chocolate. Choise is your's.
And I must glorify our quilters webclub.
This club is very young yet and theres not much of us, club members, yet. But I've gotten a lot of interesting ideas allready. And I hope, other club members like this club too!

2 comments:

Ise Hakanud Lillekasvataja said...

Oeh kui kähku tuli kommentaar!
Suur aitähh kiitmast!
Ja suur aitähh Sutsukesele idee eest!

Köögikata said...

Issake, kui armsad asjakesed. :o)