Monday, November 26, 2007

Crazy quilt 1.part

Ega fliisi teema pole veel lõppenud. Vahelduseks räägib aga muustki. Seda stiili olen varem ka teinud, aga ei midagi märkimisväärset. Praegu on rohkem vaba aega, hea rahulik selle teemaga tegeleda. Ennevanasti toimus ju sel ajal täielik hullumaja. Enne jõule oli meie maja alati nagu päkapikkude töötuba, täis kotte valmis mänguasjadega ja töölaud täis poolikuid töid. Ja telefon pidevalt helisemas mingi uue tellimusega. Tore aeg tegelikult. Aga nii on ka väga mõnus. Ei mingit raha, töö ega karjääri tantsu. Olen rahulik paks kodune mammi, kes vahelduse mõttes
natuke seebikaid vaadates tikib. Vahelduseks siis lastele, mehele ja kodus asjatamisele.
***
I dont finish yet that theme of fleece. But for a change we talk about crazy quilt. Before I never had free time enough for that stile. In this time of year I always make toys and quilts for christmas time. But now I have this peaceful time, no need for work, money and career, becouse I`m peaceful fat domestic momma. And I do embroidery when I watch the tv, after I do my homework and play my children and make the porridge for my husband. And my life is very cosy.
Esimene ports lappe valmis. Järgnevaks ongi tikkimine. Alumisel pildil ongi üks juba valmis ja teine alustatud. Täna on meil linnasõit ees, hüppab ka käsitöö poest läbi. Mul need tikkimisniidid na kahvatud, peab valikut natuke täiustama.
***********************************************
The first batch is ready. For next job is embroidery. In the second photo one is ready. I must today buy more floss`s. More colorful.



Ah jaa. Nendest tükkidest peaksid kunagi saama meie suure toa kardinad.
I making curtains at those blocks for our living room windows.

3 comments:

housewife said...

Tikid sa k2sitsi v6i masinaga? Tahaks ka v2ga 6mmelda kuid korter v2ike ja k6ik p6randad on vaipkatte all ning kangad ka k6ik Eestis!

Ise Hakanud Lillekasvataja said...

Nii üks kui teine.Sinna tulevad pärlid ja paeltikandid jms ka peale.
Aga Sa võid ju väikseid asju õmmelda. Sa vaata mu lehe pealt neid crazy lapitöö lehti. Väiksed aga palju nikerdamist.

doni said...

Wonderful stitches!