Tuesday, June 22, 2010

Ikka veel kangastelgede taga


Ikka veel olen kangastelgede taga kuid enam mitte kauaks sest villase lõimega tööd hakkavad otsa saama. Pärast seda teeb küll väikese pausi muidu olen ise ka varsti kangastelgede kujuline. Ega see mind ära pole just tüüdanud, see on omaette lahe tegemine, liiatigi kui käsil on ju kõikvõimalik katsetamine. Kolm pikka salli sai valmis (pildid hiljem) ja kõige lõpuks tahtsin siis proovida seda labast topeltkangast. Lõngades kasutan ära ka oma looduslikult värvitud lõngad:


Nõges selline pruunikas, naat ilus roheline ja punaste tulbiõielehtedega tuli selline helepruun-roosakas, väga armas beez.
Sellise kanga kudumine on aegavõttev, korraga ju kahte poolt tuleb kududa aga tulemus tundub huvitav ja mõnus.


Eks näis mis välja tuleb! Kui pikkus jääb meeter + natuke, sobiks see vist mõnele beebile vankritekiks. A kui pikema saan, eks diivanikate, pleed, no ma ei tea, eks näeb. Teine ots on ilusasti kinni, ei loki ja ei turrita sealt lõngu, ilus.
Kui valmis saan, arvatavasti ka vanutan seda pisut. Siis saabub ka tõehetk, et kuidas mu värvitud lõngad vastu peavad.
Heh, skeeri!

Tuesday, June 15, 2010

Mis sai sellest proovilapist, mis ma kangakudumise kursustel kudusin?


Kaks sellist patja meie köögidiivanile:


Päris lahedad kukkusid välja! Sobivad hästi mu köögi stiiliga.

Veel sellest pakivahetusest ja üks tulevane töö


Kõigepealt siis veel üks meeldetuletus, et mis siis minu tütar pakivahetusega sai.
Uhke pakk oli, made by Helkar.


Suur aitähh Helkarile! Lahe pakk oli! Väga edukas muideks! Siiamaani igatepidi aktiivses kasutuses. Kommid muidugi mitte, need söödi kohe ära.

Ja teiseks panen siia ühe kampsuni kaeluse pildi. Pean nõu küsima. Ostsin omale taaskasutuskeskusest ühe päris laheda kampsuni. Aga mulle ei meeldi ta kaelus. Mulle selline ei sobi. Tahaks ta ümber teha.



Ja edasi